Fotokunst og illustrationer

Handelsbetingelser

Når du handler hos os, accepterer du vores handelsbetingelser, som de er beskrevet herunder.

Betaling og Priser
Magoart.dk modtager betaling med PayPal Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.

Magoart.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Alle beløb er i DKK, eksklusiv fragt omkostninger. Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Levering
Normalt har du varerne indenfor 1-5 hverdage. Der kan være tilfælde, hvor der må påregnes lidt længere leveringstid.

Nogle ordre er bestilingsarbejde og kræver derfor en længere leveringstid, som kan være op mod 14 dage.

Vi sender gerne vores pakker til adresser uden for Danmark. Priserne beregnes udfra vægt og den totale fragtpris vises først under bestillingen. Bemærk at du skal selv betale told/moms i de enkelte lande.

Alle ordrer sendes til den adresse du har angivet i din bestilling eller til det nærmeste posthus.

Fragtpris vises først under bestillingen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af varen, forstået som 14 dage til at give meddelelse og 14 dage til at returnere. Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via magoart.dk

Du kan i den periode udpakke og undersøge varen, men du må ikke forringe varens værdi eller tage den i brug. Varer, hvor emballagen er manglende eller ødelagt, og hvor denne er en forudsætning for at kunne gensælge varen kan ikke tages retur.
Bemærk at varer ikke må have lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer eller røg.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.
Ved returnering er det dig som køber der hæfter for varen, hvis den forsvinder eller beskadiges i forbindelse med returforsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på magoart@outlook.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi hele købsbeløbet tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået.

Hvis du fortryder købet, skal pakken sendes til: 


Magoart- Malgorzata Zabawa

Vordingborgvej 152

4681 Herfølge

Bemærk:Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer


Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, kontakt venligst vores kundeservice på magoart@outlook.dk

Har du nogle spørgsmål eller andet på hjertet? Du er altid velkommen til at kontakte os på magoart@outlook.dk